Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εξαιρετική διάλεξη του Γεωργίου Χ. Κουκουτσίδη, επί τιμή Δικηγόρου τ. Παρ’ Αρείω Πάγω, Άρχοντα Πρωτεκδίκου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας με τίτλο «Η επάλληλη σχέση, Οικουμενικού Πατριαρχείου – Ομογενείας και οι προοπτικές της»

Στο πλαίσιο του Κύκλου Διαλέξεων με θέμα: «Κωνσταντινούπολη. Ιστορία και Πολιτισμός» πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2019 η ομιλία του Γεωργίου Χ. Κουκουτσίδη, επί τιμή Δικηγόρου τ. Παρ’ Αρείω Πάγω, Άρχοντα Πρωτεκδίκου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας με τίτλο «Η επάλληλη σχέση, Οικουμενικού Πατριαρχείου – Ομογενείας και οι προοπτικές της» Η διάλεξη εντυπωσίασε πολύ το ακροατήριο που γέμισε την αίθουσα της Ένωσής μας. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άρτια από κάθε άποψη διάλεξή του και ευχόμαστε και για μελλοντικές συνεργασίες. Ευχαριστούμε πολύ επίσης όλους τους παρευρισκόμενους, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου, Ηγούμενος της Ι.Μ.Βλατάδων σαν εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ Νικηφόρος – Κωνσταντίνος Γκιουλέκας Βουλευτής ΝΔ- από τους ΑΧΕΠΑΝΣ Α.Μαστρογιάννης, Κώστας Κρητικόπουλος , Γεώργιος Κορακίδης – η Κούλα Γιαννακίδου τ Γ.Γ. Αθλητισμού – ο κ Ιωάννης Παπαγεωργίου Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ- από την Ιμβριακή Ένωση οι Α.Συρόπουλος Γ.Φυντάνη Χ. Ρεκτσίνης

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s